ONZE DIENSTEN

SEA/Advertising

Google Adwords is het grootste online advertentieplatform waarmee je iedereen kan bereiken die actief op zoek is naar uw producten.

Wanneer is een Google Adwords campagne interessant voor mij?

Voor iedere ondernemer die een marketingbudget heeft en op zoek is naar nieuwe klanten die laag in de marketingfunnel zitten. Dit houdt in dat potentiële klanten die een zoekopdracht op Google uitvoeren doorgaans een hoge koopintentie hebben. Dat is dan ook de reden dat Google Adwords voor bijna iedere marketingcampagne wordt ingezet omdat de CTR van een Adwords campagne doorgaans hoog is.

De kosten van een Google Adwords campagne

Wat de kosten van een Google Adwords campagne zijn, hangen volledig af van de bedrijfsdoelstellingen, budget of van de specifieke marketingcampagne. Bovendien hangt het ook nog eens af van de branche waar je in actief bent omdat online concurrenten die ook op Adwords adverteren bepalen wat de kosten zijn om de adverteren op bepaalde zoekwoorden. Het is dan ook een vraag die op voorhand niet te beantwoorden is, maar wil jij adverteren op Google Adwords? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden om een strategisch plan op te stellen en inzicht te geven in de kosten van een Google Adwords campagne.

Kennismaken?

vul onderstaand contactformulier in

7 + 15 =