onze diensten

SEO en website optimalisatie

Investeren in een SEO-waardige website is enorm belangrijk voor jouw online zichtbaarheid. Indien je veel tijd en energie hebt gestoken in een mooie website dan wil je natuurlijk wel dat potentiële klanten je ook vinden. Daarom is het belangrijk dat je zoekmachinemarketing inzet waardoor jouw website hoger in de zoekresultaten komt. Zo komen er meer websitebezoekers binnen via Google en bouw jij blijvend aan een stroom waardevolle bezoekers naar je website voor de lange termijn.

Wat levert SEO op?

Hierboven is het al min of meer genoemd, maar zoekmachine marketing zorgt voor een permanente stroom gratis bezoekers. Dat is voor een bedrijf extreem waardevol omdat er continu nieuwe leads blijven binnenkomen via de website.

SEO aanpak in stappen

Wat zijn de huidige resultaten? Dat is de eerste stap om te beoordelen hoe je er nu voorstaat. Tijdens deze eerste stap doet Marketetinggeaks een websitecheck. Op deze manier komen we erachter hoe jouw website nu  wordt gevonden. Jij controleren je rankings, zoekwoorden en stellen een verbeterplan op.

Mobile first en websitesnelheid

Tegenwoordig is meer dan 50% van het websiteverkeer een mobiele gebruiker. Google geeft websites zelfs een hogere waardering indien deze zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ook de websitesnelheid is een belangrijk onderdeel.

 

Wat zijn de resultaten?

 

Stijging websitebezoekers

%

Verlaging websitesnelheid naar

Stijging van e-commerce opbrengst

%

WEBSITE laten checken?

VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN

13 + 14 =